Тир се самозапали на АМ“ Тракия“. Движението по магистралата бе

...
 
Тир се самозапали на АМ“ Тракия“. Движението по магистралата бе
Коментари Харесай

Тир се самозапали на АМ“ Тракия“

 

Тир се самозапали на Автомагистрала “ Тракия “. Движението по автомагистралата бе спряно в региона на Пазарджик, на 70-ия км в посока София.

Тирът се е замозапалил в придвижване. Водачът е отбил в спешна лента и самичък е подал сигнал за случая.

Тир се самозапали на Автомагистрала “ Тракия “

Няма потърпевши.Движението краткотрайно се отклонява през Пазарджик и Белово.

Магистрала „ Тракия “ бе блокирана преди дни, откакто тежкотоварен автомобил пламна на 202-ри километър в посока София, напомня SafeNews.

„ В резултат на случая е зародил пожар в товарния отсек на транспортното средство, изгорели са част от ремаркето и товара, които е бил дървени плоскости. Реагирахме с два екипа, а пожарът е сподавен “, изясни старши контрольор Михаил Михов.

Няма потърпевши вследствие на злополуката.

Междувременно АПи разгласи че, ще се строи нова автомагистрала. Това ще е опция на автомагистралата през Кресненското дефиле.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ обяви социална поръчка за изследване и планиране на сектора от автомагистрала „ Струма “ в посока София – Кулата. Трасето би трябвало да бъде отвън Кресненското дефиле.

Срокът за подаване на офертите е 29-и април 2024 година. Прогнозната стойност на поръчката е 1 млн. лева без Данък добавена стойност.

Избраният реализатор ще би трябвало да изготви предпроектни изследвания, с които да се обезпечава придвижването от София към Кулата отвън дефилето в две посоки.

Източник: Българска национална телевизия

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР